Ahol már találkozhattál velem

Üdvözöllek!

 • Ismerj meg...

  Gyulai Zsuzsanna vagyok. Elköteleződésem az ÍRÁSHOZ még főiskolás koromban kezdődött. Diplomamunkámban (a Pécsi – Janus Pannonius Tudomány Egyetem kötelékében) a börtönökben fogvatartottakat vizsgáltam a funkcionális analfabétizmus szemszögéből. Ezt a munkát folytattam később az egyetemen is ((ugyancsak a Pécsi T.E.). Számtalan különleges írásminta, rajz és az ezekhez kapcsolódó személyes interjú került így a birtokomba. Ez a tény szinte kínálta a következő lépést – grafológus és írásszakértő lettem.

  Grafológiai szakterületeim: kriminálgrafológia, holisztikus grafológia, rajz- és firkaelemzés, dinamikus személyiségkép készítés, komplex tanácsadás, vizsgára felkészítés.

  Az írásszakértés egészében kiemelt szakterületem, úgy a gyakorlati munkában, mint az oktatásban.

  2010 tavaszán a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem M.A. posztgraduális írásanalitika szakán fejeztem be tanulmányaimat és védtem diplomamunkámat a holisztikus szemléletmód témakörben.

 • Szolgáltatásaim

  Kétséged támadt az irat vagy aláírás valódiságát illetően? Hamisítás vagy torzítás gyanúja merült fel?
  Végrendeletek, szerződések, számlák, aláírások, kézírások, gépírások stb… valódiságának, torzításának vagy hamisságának vizsgálata, eseti szakértői vélemények készítése, mely hivatalos eljárás során felhasználható. Előzetes szóbeli tanácsadás, ami megkímélhet a „felesleges” bírósági eljárástól, vagy éppen abban erősíthet meg, hogy vágj bele. (Szükség esetén ügyvédi háttér támogatással.)

  Személyiségkép kézírás és/vagy rajz alapján az általad választott tulajdonságokkal, több, mint 15 éves gyakorlattal a holisztikus módszerrel.

  Holisztikus grafológia, írásazonosítás-írásszakértés: tanácsadás, szakértői vélemények, oktatás, egyéni és csoportos tanfolyamok, vizsgára felkészítés.

 • Rövid névjegyem

  Okleveles írásszakértő, bírósági ülnök, M.A.írásanalitikus, felnőttképzési szakértő, szakoktató, vizsgaelnök.

  Kézírás, aláírás, gépírás vizsgálata, magán-szakértői vélemény. Személyiségkép. Előzetes tanácsadás.

  Tagságaim:
  – MÜE – Magyar Ülnöki Egyesület
  – Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
  – MAÍRT – Mai Magyar Írásszakértők Tudományos Társasága 2009
  – MÍT – Magyar Írástanulmányi Társaság – 1995
  – Magyar Kultúra Közvetítők Társasága – 1995

gyuzsu kicsi

Gyulai Zsuzsanna

a Kézírás Menedzser alapítója

Ismerj meg ebből a személyes videóból is …

Ugye kedvet kaptál ahhoz, hogy elolvasd az ingyenes mintaelemzést?  IDE KATTINVA LETÖLTHETED!