Adatkezelési Tájékoztató

A honlapon (kezirasmenedzser.hu) bemutatott és olvasható tartalom Gyulai Zsuzsanna (továbbiakban: Kézírásmenedzser) tulajdonát képezi.

A Kézírásmenedzser az ügyfél-regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az adatvédelmi elvek kialakításakor figyelembe vettem az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik a Kézírásmenedzser által küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással.

A Kézírásmenedzser weboldalán kezdeményezett feliratkozás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását adja az adatbázisba való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához, melyek a weboldalamról érkezhetnek, és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak.

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-104681/2016;  NAIH-104724/2016